Puseur produk

Tentang Kami

Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. perusahaan manufaktur berteknologi tinggi, didédikasikeun pikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan ekstrak pepelakan alami, Monosour aktip, Bahan.Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun suplai ajeg produk jeung jasa inovatif ka konsumén di industri farmasi global, kasehatan, kosmétik jeung saterusna.

News / Pameran

  • Ekstrak daun stevia

    1.Nami Produk: Ekstrak Daun Stevia Stevia kristal bubuk bodas murni, titik lebur 198 ℃.Leyur dina cai, rasa amis murni.Waktu sésa panjang, pangaruh rasa sami sareng sukrosa.Stevioside ogé gaduh résistansi panas sareng stabilitas anu saé, sareng henteu ngahasilkeun glukosa anu dipikabutuh pikeun pertumbuhan mikroba nalika ...

  • Keunggulan Alpha Lipoic Acid

    Asam lipoic alfa mangrupikeun antioksidan universal.Kusabab éta larut cai sareng larut lemak.Ieu ngandung harti yén éta boga rupa-rupa fungsi, ngahontal unggal sél awak jeung ngajaga organ tina karuksakan radikal bébas.Salaku antioksidan, asam α Lipoic tiasa masihan mangpaat ieu: √Bantuan d...

  • Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

    Jeung usaha concerted sadaya karyawan, Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. Meunang bijil dina Maret.9. 2022, Kami bungah jeung bungah sakumaha anjeun.Dina taun-taun ayeuna, sadaya karyawan perusahaan urang parantos nganut konsép ilmiah ngeunaan pamekaran, teras-terasan sareng jaman, dimimitian dina ...

Sertipikat

Ruiwo nempel pentingna tinggi pikeun pangwangunan sistem kualitas, ngeunaan kualitas salaku kahirupan, sarta implements standar GMP mastikeun pikeun ngajaga kualitas luhur.Tapi kami parantos lulus sertifikasi pikeun 3A, ISO9001, ISO14001, HACCP, Kosher, Halal sareng lisensi produksi pangan (SC).

  • Export Commodity Inspection Filing Statement
  • FDA_Registration Number
  • HACCP-RUIWO
  • ISO9001-RUIWO
  • Patent (10)
  • Patent (12)
  • Patent (13)
  • Patent (6)
  • Patent (8)
  • Patent (9)
  • Patent (11)
  • Patent (1)
  • Patent (7)

Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd.

Tim Kami

● Budaya Perusahaan ● Tim ● Gambar

Sampel Gratis pikeun anjeun

Sampel gratis tiasa ditawarkeun pikeun uji atanapi panalungtikan.