Berberine HCL

Katerangan pondok:

Berberine Hydrochloride mangrupikeun salah sahiji produk unggulan kami, anu ngagaduhan kaunggulan dina widang ieu:

1, Berberine Hydrochloride nyaéta alam murni.

2, Cukup Berberine Hydrochloride dipastikeun ku Sistem Meuli Sakabeh Dunya.

3, Saham Berberine Hydrochloride anu cekap sareng sadaya spésifikasi, kami gaduh harga kalapa dumasar kana kualitas anu saé, sabab kami pabrik, kami sumberna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Berberine Hydrochloride

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Berberine Hcl

spésifikasi produk:97%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun:C20H18ClNO4· 2H2O

Beurat molekular:407.85

Nomer CAS:633-65-8

Penampilan:bubuk konéng kalawan bau ciri.

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk:anti radang;antibakteri;antiviral;cacing antigén.

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Jimat Volume:Pasokan bahan anu cekap sareng saluran pasokan bahan baku anu stabil.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Berberine Hydrochloride Sumber Botani Berberis Aristota
Angkatan NO. RW-BH20210605 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik Juni.5. 2021 Tanggal Inspeksi Juni.13. 2021
Sésa pangleyur Cai Bagian Dipaké Akar & Bark
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Kristal konéng Organoleptik mumpuni
Bau Ciri Organoleptik mumpuni
Penampilan Bubuk halus Organoleptik mumpuni
Kualitas analitik
Idéntifikasi Idéntik jeung sampel RS HPTLC Sarua
Berberine HCL ≥97,0% HPLC 97,26%
Analisis Saringan 100% ngaliwatan 80 mesh USP36<786> mumpuni
Leungitna dina Drying ≤12,0 % Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 11,38%
Total Abu ≤0,2% Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 0,12%
Kapadetan Leupas 20 ~ 60 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 51,38 g / 100ml
Ketok Density 30 ~ 80 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 71,38 g / 100ml
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> mumpuni
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> mumpuni
Logam beurat
Total logam beurat ≤10.0ppm Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Timah (Pb) ≤1.0ppm Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Arsén (As) ≤2,0 ppm Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Kadmium (Cd) ≤1,0 ppm Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Merkuri (Hg) ≤3,0 ppm Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count ≤1.000 cfu/g USP <2021> mumpuni
Ragi & kapang ≤100 cfu / g USP <2021> mumpuni
E.Coli. Negatip USP <2022> Negatip
Salmonella Negatip USP <2022> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Analis: Dang Wang

Dipariksa ku: Lei Li

Disatujuan ku: Yang Zhang

Fungsi Produk

1. Berberine HCLkauntunganboga fungsi miceun panas sarta beueus, relieving seuneu jeung ngaleungitkeun racun;

2. Berberine HCLBubukboga fungsi anti radang, antibakteri, antiviral, sarta antigén cacing;Sarta mibanda inhibisi atra ka virus influenza;

3. Berberine HCLMangpaatboga fungsi sayah otot lemes vascular, sarta anti diare;

4. HheureuyPurifiedBerberineHCLboga fungsi nolak arrhythmia, nurunkeun presue, sarta ngatur tingkat getih;

5. Berberine HCl Jeung fungsi cholagogue, éta bisa ningkatkeun bili disékrésikeun;

6. Berberine HCl miboga éfék anti ischemia cerebral, éta bisa anti-oksigén radikal bébas jeung ngurangan cerebral darat.

Aplikasi tina Berberine HCL

1. Dilarapkeun salaku bahan Produk Sehat.

2. Dilarapkeun salaku bahan Suplemén Gizi.

3. Dilarapkeun salaku bahan Industri Farmasi & Ubar Umum.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami