Asam Alpha Lipoic

Katerangan pondok:

Alpha Lipoic Acid mangrupikeun salah sahiji produk unggulan kami, anu ngagaduhan kaunggulan dina widang ieu:

1, Asam Alpha Lipoic anu cekap dipastikeun ku Sistem Meuli Sakabeh Dunya.

2, Sufficient Alpha Lipoic Acid 99% saham kalayan sagala spésifikasi, urang boga harga kalapa dumasar kana kualitas alus teuing, sabab kami pabrik, kami sumberna.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Asam Alpha Lipoic

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Asam Alpha Lipoic

spésifikasi produk:99%

Analisis:

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun:C8H14O2S2

Beurat molekular:206.33

Nomer CAS:1077-28-7

Penampilan:bubuk konéng kalawan bau ciri.

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk:ningkatkeun kinerja pertumbuhan sarta kinerja daging pikeun ngaronjatkeun kauntungan ékonomi;koordinasi métabolisme Gula, Lemak jeung Asam Amino pikeun ngaronjatkeun fungsi imun sato;ngajaga sareng ngamajukeun nyerep sareng transformasi VA, VE sareng gizi oksidasi sanés dina feed salaku antioksidan;boga éféktif pikeun mastikeun jeung ngaronjatkeun kinerja produksi ternak jeung jangjangan jeung produksi endog di lingkungan panas-stress.

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Jimat Volume:Pasokan bahan anu cekap sareng saluran pasokan bahan baku anu stabil.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Asam Alpha Lipoic Sumber Botani /
Angkatan NO. RW-ALA20210508 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik Méi.08. 2021 Tanggal kadaluarsa Méi.17. 2021
BARANG SPESIFIKASI HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Koneng Akur
Ordour Ciri Akur
Penampilan Bubuk halus Akur
Kualitas analitik
Uji (ALA) ≥99,0% 99,03%
Leungitna dina Drying ≤0,5% 0,20%
Résidu on Ignition ≤0,1% 0,05%
Ayakan 95% lulus 80 bolong Akur
Logam beurat
Arsén (As) ≤2.0ppm Akur
Timah (Pb) ≤3.0ppm Akur
Kadmium (Cd) ≤1.0ppm Akur
Merkuri (Hg) ≤0.1ppm Akur
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count ≤1000cfu / g Akur
Total ragi & kapang ≤100cfu / g Akur
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Panyimpenan: Di tempat anu tiis & garing, jauhkeun tina cahaya anu kuat sareng panas.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Analis: Dang Wang

Dipariksa ku: Lei Li

Disatujuan ku: Yang Zhang

Fungsi Produk

1. Alpha Lipoic Asam saméméh ranjang bisa ngaronjatkeun kinerja pertumbuhan jeung kinerja daging pikeun ngaronjatkeun kauntungan ékonomi;

2. Mangpaat Alpha Lipoic Asam bakal koordinasi métabolisme Gula, Lemak jeung Asam Amino pikeun ngaronjatkeun fungsi imun sato;

3. Alpha Lipoic Asam Pangan dipaké pikeun ngajaga jeung ngamajukeun nyerep jeung transformasi VA, VE jeung gizi oksidasi séjén dina feed salaku antioksidan;

4. Suplemén Alpha Lipoic Asam gaduh épéktip pikeun mastikeun sareng ningkatkeun kinerja produksi ternak sareng ternak sareng produksi endog di lingkungan panas-stress.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami