Natrium Tambaga Chlorophyllin

Katerangan pondok:

Sodium copper chlorophyllin (SCC) nyaéta campuran larut cai sareng héjo caang diturunkeun tina klorofil alami anu gaduh poténsi antimutagenic sareng antioksidan.Sanyawa ieu dianggo salaku pewarna pangan sareng suplement.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Natrium Tambaga Chlorophyllin

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Natrium Tambaga Chlorophyllin

spésifikasi produk:100%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Rumus:C34H31CuN4Na3O6

Beurat molekular:724.16

Nomer CAS:11006-34-1

Penampilan:bubuk héjo poék

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk:Pewarna, ngabantosan dina terapi COVID-19.

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Natrium Tambaga Chlorophyllin Sumber Botani Daun Mulberry
Angkatan NO. RW-SCC20210507 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik 3 Méi 2021 Tanggal kadaluarsa 9 Méi 2021
Sésa pangleyur Cai & Étanol Bagian Dipaké Daun
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Héjo Poék Organoleptik Sasuai
Ordour Ciri Organoleptik Sasuai
Penampilan Bubuk halus Organoleptik Sasuai
Kualitas analitik
Assay (SCC) ≥100% HPLC 102,10%
Leungitna dina Drying 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 3,44%
Total Abu 30% Max. Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 24,50%
Ayakan 100% lulus 80 bolong USP36<786> Sasuai
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> Sasuai
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> Sasuai
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Timah (Pb) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,25 ppm
Arsén (As) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,3 ppm
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,01 ppm
Merkuri (Hg) 0.5ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0.05ppm
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 1000cfu / g USP <2021> Sasuai
Total ragi & kapang NMT 100cfu/g USP <2021> Sasuai
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 5 kg/tas, 25 kg/drum
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Aplikasi natrium tambaga klorofilin

1. Klorofil Natrium Tambaga ngagunakeun dina colorant dahareun jeung suplement dietary umum.

2. Tekstil maot.Natrium Tambaga Chlorophyllin aman.Kaasup Natrium Tambaga.

3. Aplikasi kosmétik.

4. Pamakéan médis, anti kanker, anti radikal, mantuan dina terapi COVID-19.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami