Warta pausahaan

  • Inspection of Tea Plant Base

    Inspeksi Dasar Tutuwuhan Teh

    Klién Amérika sumping ka Cina pikeun mariksa dasar pepelakan tea.Cina boga sajarah panjang tutuwuhan tea.Téknologi ngolah tea di dunya sadayana asalna ti Cina.Kunjungan klien Amérika embodies sumanget jalan sutra....
    Maca deui
  • A Visit to 5 Countries in Eastern Europe​

    Kunjungan ka 5 Nagara di Éropa Wétan

    Dinas Dagang Propinsi Shanxi dituturkeun ku manajer umum Ruiwo ngadatangan 5 Nagara di Éropa Wétan pikeun kalibet saling pikeun gawé babarengan deeper.
    Maca deui
  • A Visit to French Institute of Botany

    Kunjungan ka Institut Botani Perancis

    General manager of Ruiwo ngadatangan French Institute of Botany pikeun komunikasi jeung ulikan.Perancis geus di tempat ngarah panalungtikan botanis sadaya waktu, euyeub ku pangalaman panalungtikan sarta hasil.
    Maca deui
  • A Visit to Hungarian Ministry of Commerce

    Kunjungan ka Kamentrian Perdagangan Hungaria

    Manajer umum Ruiwo ngadatangan Kamentrian Perdagangan Hungaria, gaduh diskusi anu jero sareng ramah ngeunaan kerjasama salajengna.
    Maca deui
  • Cooperation with African Department of Forestry

    Kerjasama sareng Departemen Kehutanan Afrika

    Afrika gaduh leuweung hujan tropis anu lega kalayan sumber daya biologis anu seueur sareng mangrupikeun salah sahiji tempat asal bahan baku.Ruiwo gawé bareng jeung Departemen Kehutanan Afrika dina bahan baku.
    Maca deui