Ekstrak Garcinia Cambogia

Katerangan pondok:

Garcinia Cambogia Bubuk ogé katelah: Brindal Berry;Gamboge;Gorikapuli;Asam Malabar;Manggis;Uppagi.Garcinia Cambogia ngandung Hydroxycitric Acid (HCA), nu bisa mantuan ngarojong leungitna beurat cageur.Garcinia mangrupikeun tutuwuhan pituin India, Asia Tenggara sareng Polinésia.buah na geus didahar ku populasi lokal pikeun abad.Garcinia Cambogia Extract Powder aya dina pericarp buah Garcinia cambogia nepi ka 30% beurat.Ékstrak Buah Garcinia cambogia anu sayogi sacara komersil disiapkeun tina kulit buah sareng ngandung 50% ~ 70% asam hydroxycitric.


Rincian produk

Tag produk

video

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Ekstrak Murni Garcinia Cambogia

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Asam Hydroxycitric, HCA

spésifikasi produk:50%,60%,70%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun: C16H26O2

Beurat molekular:250.38

Nomer CAS:90045-23-1

Penampilan:Pareum-bodas bubuk halus/pareum-bodas granule kalawan bau ciri.

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Jimat Volume:Pasokan bahan anu cekap sareng saluran pasokan bahan baku anu stabil di kalér Cina.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Ekstrak Garcina Cambogia Sumber Botani Garcinia Cambogia
Angkatan NO. RW-GS20210516 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik Méi.16. 2021 Tanggal Inspeksi Méi.24. 2021
Sésa pangleyur Cai & Étanol Bagian Dipaké Buah
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Bodas kakonéng-konéngan Organoleptik Akur
Bau Ciri Organoleptik Akur
Penampilan Granul Organoleptik Akur
Kualitas analitik
Idéntifikasi Idéntik jeung sampel RS HPTLC Sarua
Asam Hydroxycitric ≥50,0% (Dina dasar anhidrat) HPLC 51,64%
Cai (KF) 1,0% Max. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 0,60%
Ayakan 100% lulus 40 bolong USP36<786> Akur
Kapadetan Leupas 20 ~ 60 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 39 g / 100ml
Ketok Density 30 ~ 80 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 51 g / 100ml
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> Akur
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> Akur
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Akur
Timah (Pb) 3.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Akur
Arsén (As) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Akur
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Akur
Merkuri (Hg) 0.1ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Akur
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 10000cfu / g USP <2021> mumpuni
Total ragi & kapang NMT 1000cfu / g USP <2021> mumpuni
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Analis: Dang Wang

Dipariksa ku: Lei Li

Disatujuan ku: Yang Zhang

Fungsi Produk

Garcinia Cambogia leungitna beurat, kontrol beurat awak; Nurunkeun koléstérol jeung asam lemak;Ngatur métabolisme lemak, inhibiting lipogenesis jeung promosi ngaduruk gajih; Ngamajukeun gajih awak kaduruk, kaleuwihan énergi kana konsumsi gampang gula ati;Ningkatkeun kamampuan ati sareng otot pikeun nyimpen gula sareng ngirangan produksi lemak.

Tips:Garcinia Cambogia 65 HCA, Garcinia Cambogia 50 Hydroxycitric Acid, Garcinia Cambogia HCA 60, Garcinia Cambogia bubuk leungitna beurat

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami