Tentang Kami

1111

Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. perusahaan manufaktur berteknologi tinggi, didédikasikeun pikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan ekstrak pepelakan alami, Monosour aktip, Bahan.Kami geus komitmen pikeun nyadiakeun suplai ajeg produk jeung jasa inovatif ka konsumén di industri farmasi global, kasehatan, kosmétik jeung saterusna.

Pikeun mastikeun suplai pikeun bahan ubar otentik tina kualitas pangluhurna, Ruiwo geus ngadegkeun sistem sourcing langsung global pikeun bahan baku.Sareng pikeun ngajaga kualitas luhur pikeun bahan baku, Ruiwo parantos ngawangun dasar penanaman herbal di sakumna dunya.

Ruiwo nempel pentingna tinggi pikeun pangwangunan sistem kualitas, ngeunaan kualitas salaku kahirupan, sarta implements standar GMP mastikeun pikeun ngajaga kualitas luhur.Tapi kami parantos lulus sertifikasi pikeun 3A, ISO9001, ISO14001, HACCP, Kosher, Halal sareng lisensi produksi pangan (SC).Ruiwo owns laboratorium baku dilengkepan set pinuh pakakas, kaasup instrumen dilarapkeun ka TLC, HPLC, UV, GC, nguji mikrobiologis jeung saterusna.Ogé, Ruiwo parantos ngadegkeun kolaborasi strategis anu jero sareng laboratorium tés pihak katilu anu terkenal sadunya sapertos SGS, Eurofins, Leon Testing sareng PONY Testing, pikeun babarengan mastikeun kamampuan kontrol kualitas produk anu ketat.

Langkung ti 3000 Ton

Produksi taunan bahan ubar Cina

Leuwih Ti Tujuh

3A, ISO9001, ISO14001, HACCP, Kosher, Halal sareng lisénsi produksi pangan (SC)

Tilu

Nyetél tilu pangkalan produksi di Malaysia, Xianyang sareng Ankang

Leuwih ti opat

Ngadegkeun kerjasama strategis anu jero sareng laboratorium tés pihak katilu anu terkenal di dunya sapertos SGS, Eurofins, Leon Testing, PONY Testing, jsb.

Salaku Ruiwo tumuwuh, dina raraga ngaronjatkeun kamampuh kompetisi pasar, urang bayaran beuki loba perhatian ka manajemén sistematis jeung operasi profésional, sarta terus ngaronjatkeun kamampuhan panalungtikan ilmiah urang sorangan.

Pikeun tujuan promosi konstan pikeun kakuatan komprehensif urang, kami geus cooperated jeung panalungtikan ilmiah sarta unit pangajaran kayaning Northwest Universitas, Northwest Pertanian jeung Kehutanan Universitas, Shanxi Normal Universitas, Shanxi Pharmaceutical Grup jeung saterusna.Sareng kami babarengan ngadegkeun laboratorium R&D pikeun ngembangkeun produk anyar, ngaoptimalkeun prosés produksi, sareng ningkatkeun hasil.

Ruiwo parantos nyetél tilu pangkalan produksi di Indonésia, Xianyang sareng Ankang.

Simkuring gaduh sababaraha jalur produksi jeung alat-alat pikeun ékstraksi, separation, konsentrasi, drying, jsb keur ékstraksi tutuwuhan multifunctional.Kami sanggup ngolah ampir 3,000 ton bahan ubar Cina unggal taun, sareng unggal taun ngahasilkeun 300 ton bahan baku ubar Cina.Kalayan sistem produksi standar GMP sareng téknologi produksi skala industri canggih sareng pendekatan manajemén, kami didedikasikeun pikeun nyayogikeun palanggan dina sagala rupa industri produk anu dijamin kualitas sareng pasokan stabil sareng jasa pendukung kelas luhur.

Visi perusahaan kami nyaéta Jieun Dunya Sehat sareng Bagja.

Gumantung kana kaunggulan unik urang dina bahan baku diimpor, urang bakal neruskeun turutan tujuan ngeunaan kualitas salaku kahirupan, sarta mastikeun ngadalikeun kualitas produk urang.Ku cara kieu, kami sanggup ngalayanan para nasabah dina industri farmasi, kadaharan kaséhatan sareng kosmétik, sareng nambihan nilai anyar pikeun produk.