Urang Sunda

Dina raraga terus ngaronjatkeun daya saing pasar, éta bayaran leuwih perhatian ka manajemén sistematis jeung operasi profésional, sarta terus ngaronjatkeun kamampuhan panalungtikan ilmiah sorangan.

Ieu cooperates kalawanUniversitas Northwest, Universitas Pertanian sareng Kehutanan Kulon, Universitas Normal Shanxi jeung panalungtikan ilmiah séjén Unit Pengajaran cooperate pikeun ngadegkeun R&D laboratorium pikeun ngembangkeun produk anyar, ngaoptimalkeun prosés, ngaronjatkeun ngahasilkeun, sarta terus ngaronjatkeun komprehensif strength.other lembaga Dina-jero gawé babarengan strategis pikeun babarengan mastikeun kamampuhan kontrol kualitas produk ketat.

1
2
f8940106d536c43b583fc64b5e246f7f