QA&QC

Bahan Baku Global Supply Chain System

● persetujuan ketat ngeunaan pilihan supplier.

● Sistim traceability

Bahan Baku Reeveving jeung Analisis

● Analisis Assay bahan baku

● Pariksa kontaminan sacara saksama

Manufaktur

● Stricting processing dina ISO9001, HACCP

● Analisis dina unggal tahap pf processing

Inspeksi produk rengse

● QA & QC bakal nguji unggal bets saméméh gudang.

● Nawiskeun COA unggal bets

● kadali kualitas suksés

Gudang

● Gudang Produk

● Nyekel barang dina wadahna well-tutup jauh ti Uap, cahaya, oksigén.