Ekstrak Siki Griffonia

Katerangan pondok:

Ekstrak Biji Griffonia Sipicifolia 5-HTP mangrupikeun salah sahiji produk unggulan kami, anu ngagaduhan kaunggulan dina widang ieu:

1, The Griffonia Kelor ti Ghana murni alam.

2, Kelor Griffonia anu cekap dipastikeun ku Sistem Pembelian Sakabeh Dunya, Ghana mangrupikeun hiji basa di Afrika.

3, Saham 5-HTP anu cekap sareng sadaya spésifikasi, kami gaduh harga kalapa dumasar kana kualitas anu saé, sabab kami mangrupikeun pabrik, kami mangrupikeun sumberna.


Rincian produk

Tag produk

video

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Ekstrak Siki Griffonia 5-HTP

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:5 hydroxytryptophan, 5 HTP

spésifikasi produk:≥98%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun: C11H12N2O3

Beurat molekular:220.23

Nomer CAS:4350-08-9

Penampilan:Bodas nepi ka bulak abu kristal bubuk jeung bau ciri.

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk: 5htp ngagunakeun dina anti hypochondria;leungitna beurat;Ngahindarkeun kecanduan;Ningkatkeun saré;Ngabantosan sindrom menstruasi sateuacana (PMS);Ngubaran hemicranias.

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Jimat Volume:Pasokan bahan anu cekap sareng saluran pasokan bahan baku anu stabil di Afrika.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Ekstrak Siki Griffonia Sumber Botani Griffonia Simplicifolia
Angkatan NO. RW-GS20210508 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik Méi.08. 2021 Tanggal kadaluarsa Méi.17. 2021
Sésa pangleyur Cai & Étanol Bagian Dipaké Bibit
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Bodas kakonéng-konéngan Organoleptik mumpuni
Ordour Ciri Organoleptik mumpuni
Penampilan Bubuk halus Organoleptik mumpuni
Kualitas analitik
Idéntifikasi Idéntik jeung sampel RS HPTLC Sarua
Uji (L-5-HTP) ≥98,0% HPLC 98,63%
Leungitna dina Drying 1,0% Max. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 0,21%
Total Abu 1,0% Max. Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 0,62%
Ayakan 100% lulus 80 bolong USP36<786> Akur
Rotasi husus -34,7~-30,9 ° Eur.Ph.7.0 [2.9.13] -32,8°
Kapadetan Leupas 20 ~ 60 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 53,38 g / 100ml
Ketok Density 30 ~ 80 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 72,38 g / 100ml
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> mumpuni
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> mumpuni
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 1,388 g/kg
Timah (Pb) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,062 g/kg
Arsén (As) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,005 g/kg
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,005 g/kg
Merkuri (Hg) 0.5ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,025 g/kg
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 1000cfu / g USP <2021> mumpuni
Total ragi & kapang NMT 100cfu/g USP <2021> mumpuni
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Status Umum
Non-Iradiasi;Non GMO;Taya ETO Treatment;Taya Excipient
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.
38a0b923
aab0d912
31777110

Fungsi Produk

Mangpaat Ekstrak Biji Griffonia dina Anti-hypochondria;leungitna beurat;Ngahindarkeun kecanduan;Ningkatkeun saré;Ngabantosan sindrom menstruasi sateuacana (PMS);Ngubaran hemicranias.

Aplikasi 5-HTP

1, 5 HTP bisa dilarapkeun dina widang farmasi sarta kaséhatan, Salaku bahan baku ubar pikeun anti baktéri, anti depressants, anti tumor na ngaberean ubar keur nengtremkeun..

2, Ekstrak Kelor Griffonia Simplicifolia tiasa diterapkeun dina widang industri produk kaséhatan, Salaku insomnia, gejala psychasthenia anu sami sareng leungitna beurat bahan baku produk..

3, Ekstrak Siki Griffonia bisa diterapkeun dina produk suplement dietary, Salaku suplemén dietary ngaronjat fungsi terapi.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami