Warta

  • KEMAJUAN PANALUNGTIKAN TENTANG BAHAN AKTIF EKSTRAK TUMBUHAN PIKEUN PEMUTIHAN

    KEMAJUAN PANALUNGTIKAN TENTANG BAHAN AKTIF EKSTRAK TUMBUHAN PIKEUN PEMUTIHAN

    1. Endothelin antagonis Hal ieu sasari tina ramuan chamomile Éropa, nu bisa nolak endothelin jeung ngahambat produksi melanocytes.Distribusi endothelin anu henteu rata dina kulit mangrupikeun faktor utama anu nyababkeun formasi pigmentasi.Antagonis endothelin tiasa ngahambat tungtung ...
    Maca deui
  • Naon ekstrak tutuwuhan?

    Naon ekstrak tutuwuhan?

    Ekstrak tutuwuhan ngarujuk kana produk tutuwuhan kalayan molekul leutik biologis sareng makromolekul salaku awak utama anu dibentuk pikeun tujuan misahkeun sareng ngamurnikeun hiji atanapi langkung bahan aktif dina bahan baku tutuwuhan ku cara fisik, kimia sareng biologis.Ekstrak tutuwuhan ekstrak siki anggur, sapertos ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping ka Shaanxi Ruiwo phytochem Co., Ltd. pikeun janten supplier quercetin global utama

    Wilujeng sumping ka Shaanxi Ruiwo phytochem Co., Ltd. pikeun janten supplier quercetin global utama

    Numutkeun data adat di 2021, Shaanxi Ruiwo phytochem Co., Ltd. janten 10 supplier paling luhur di dunya sareng supplier quercetin munggaran di pasar AS.Quercetin mangrupakeun flavonoid, ogé katelah sari ek, quercetin, disebarkeun lega dina plants.Quercetoe boga sababaraha sipat biologis ...
    Maca deui
  • Ekstrak daun stevia

    Ekstrak daun stevia

    1.Nami Produk: Ekstrak Daun Stevia Stevia kristal bubuk bodas murni, titik lebur 198 ℃.Leyur dina cai, rasa amis murni.Waktu sésa panjang, pangaruh rasa sami sareng sukrosa.Stevioside ogé gaduh résistansi panas sareng stabilitas anu saé, sareng henteu ngahasilkeun glukosa anu dipikabutuh pikeun pertumbuhan mikroba nalika ...
    Maca deui
  • Keunggulan Alpha Lipoic Acid

    Keunggulan Alpha Lipoic Acid

    Asam lipoic alfa mangrupikeun antioksidan universal.Kusabab éta larut cai sareng larut lemak.Ieu ngandung harti yén éta boga rupa-rupa fungsi, ngahontal unggal sél awak jeung ngajaga organ tina karuksakan radikal bébas.Salaku antioksidan, asam α Lipoic tiasa masihan mangpaat ieu: √Bantuan d...
    Maca deui
  • Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

    Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

    Jeung usaha concerted sadaya karyawan, Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. Meunang bijil dina Maret.9. 2022, Kami bungah jeung bungah sakumaha anjeun.Dina taun-taun ayeuna, sadaya karyawan perusahaan urang parantos nganut konsép ilmiah ngeunaan pamekaran, teras-terasan sareng jaman, dimimitian dina ...
    Maca deui
  • Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

    Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

    Jeung usaha concerted sadaya karyawan, Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. Meunang bijil dina Maret.9. 2022, Kami bungah jeung bungah sakumaha anjeun.Dina taun-taun ayeuna, sadaya karyawan perusahaan urang parantos nganut konsép ilmiah ngeunaan pamekaran, teras-terasan sareng jaman, dimimitian dina ...
    Maca deui
  • Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi halal.

    Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi halal.

    Kalayan usaha babarengan sadaya karyawan, Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. suksés ngaluluskeun audit Rabi on-site dina 22 Pébruari 2022. Kéngingkeun bijil dina Maret.2. 2022, Kami bungah jeung bungah sakumaha anjeun.Dina taun-taun ayeuna, sadaya karyawan perusahaan kami parantos taat kana sc ...
    Maca deui
  • Kaempferol janten produk ngajangjikeun salajengna dina $ 5.7 milyar

    Kaempferol janten produk ngajangjikeun salajengna dina $ 5.7 milyar

    Bagian 1: Kaempferol Flavonoid mangrupikeun métabolit sekundér anu dihasilkeun ku pepelakan dina prosés seléksi alam jangka panjang, sareng éta kalebet polifenol.Flavonoid pangheubeulna kapanggih nyaéta konéng atawa konéng lampu, ku kituna maranéhanana disebut flavonoid.Flavono...
    Maca deui
  • WPE&WHPE2022 Exhibitor-Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd.

    WPE&WHPE2022 Exhibitor-Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd.

    Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd. bakal ilubiung dina WPE&WHPE2022 ti Juli 20-22,2022.The stan No. nyaeta 4E-08, Wilujeng sumping sadaya konsumén anyar jeung heubeul 'nganjang.Dina 2022, WPE & WHPE, salaku platform profésional krusial di industri, gathers usaha bahan baku kualitas luhur kayaning alam ...
    Maca deui
  • Quercetin Mangpaat

    Quercetin Mangpaat

    Naha anjeun kantos nguping ngeunaan Quercetin?- anjeun badé mendakan anu paling berharga… Quercetin mangrupikeun antihistamin alami anu aya dina bungbuahan sareng sayuran anu aya hubunganana sareng awak anu séhat sareng mangpaatna nyaéta umur panjang, jantung anu langkung séhat sareng seueur deui 1 Quercetin nurunkeun ...
    Maca deui
  • Naon ekstrak biji GRIFFONIA 5-HTP

    Naon ekstrak biji GRIFFONIA 5-HTP

    Naon ari 5-HTP?5-HTP mangrupikeun asam amino alami dina awak manusa sareng prékursor kimiawi serotonin.Serotonin mangrupakeun neurotransmitter nu mantuan ngahasilkeun bahan kimia nu ngajadikeun urang ngarasa alus.Awak manusa ngahasilkeun serotonin ngaliwatan jalur ieu: triptofan→5-HTP→serotonin.Diferensiasi...
    Maca deui