Koénzim Q10

Katerangan pondok:

Coenzyme Q10 cosmetic Natural (ogé katelah Ubiquinol, CoQ10 sareng Vitamin Q) mangrupikeun 1, 4-benzoquinone, maénkeun peran penting dina ngahasilkeun énergi sareng ningkatkeun vitalitas.Éta mangrupikeun komponén tina ranté transpor éléktron dina mitokondria sareng ngiringan réspirasi sélulér aérobik.Insen nyayogikeun bubuk larut cai sareng bubuk Q10 larut lemak pikeun ngajaga kaséhatan awak anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Koénzim Q10

Kategori:Bubuk kimiawi

komponén éféktif:Koénzim Q10

spésifikasi produk:≥98%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun: C59H90O4 

Beurat molekular:863.34

Nomer CAS:303-98-0

Penampilan:Bubuk konéng semu coklat kalayan bau anu khas

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk:Koénzim CoQ10 anti sepuh sareng anti kacapean, ngajagi kulit sareng dianggo salaku antioksidan, anti hipertensi, nyayogikeun oksigén anu cukup pikeun miokardium sareng nyegah serangan jantung, ngahasilkeun énergi anu dipikabutuh pikeun kamekaran sél.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Koénzim Q10 Angkatan NO. RW-CQ20210508
Jumlah bets 1000 kg Tanggal Pabrik Méi.08. 2021
Tanggal Inspeksi Méi.17. 2021    
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Konéng nepi ka jeruk bubuk kristalin Organoleptik mumpuni
Ordour Ciri Organoleptik mumpuni
Penampilan Bubuk halus Organoleptik mumpuni
Kualitas analitik
Idéntifikasi Idéntik jeung sampel RS HPTLC Sarua
Uji (L-5-HTP) ≥98,0% HPLC 98,63%
Leungitna dina Drying 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 3,21%
Total Abu 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 3,62%
Ayakan 100% lulus 80 bolong USP36<786> Akur
Kapadetan Leupas 20 ~ 60 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 53,38 g / 100ml
Ketok Density 30 ~ 80 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 72,38 g / 100ml
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> mumpuni
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> mumpuni
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 1,388 g/kg
Timah (Pb) 3.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,062 g/kg
Arsén (As) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,005 g/kg
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,005 g/kg
Merkuri (Hg) 0.5ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS 0,025 g/kg
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 1000cfu / g USP <2021> mumpuni
Total ragi & kapang NMT 100cfu/g USP <2021> mumpuni
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Analis: Dang Wang

Dipariksa ku: Lei Li

Disatujuan ku: Yang Zhang

Tips:kasuburan koénzim q10, koénzim q10 kulit, koénzim q10 ubiquinol, koénzim q10 ubiquinone, koénzim q10 sareng kasuburan, harga koénzim q10, mésér koénzim q10, réduksi koénzim q10, koénzim q100, koénzim q10, koénzim q10, koénzim dina perawatan kulit q10

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami