Ékstrak Kulit Yohimbe

Katerangan pondok:

Ékstrak kulit Yohimbine diekstrak tina kulit garing tina yohimbine tutuwuhan Afrika, sareng komponén utami nyaéta yohimbine hydrochloride;eta bisa ningkatkeun nada otot seksual jeung ngahambat cikiih tanpa karuksakan;ngagancangkeun métabolisme énergi awak jeung ningkatkeun suplai énergi.Sumber ékstraksi alami yohimbine utamana ti Afrika.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Ékstrak Kulit Yohimbe

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Yohimbine

spésifikasi produk:8%, 98,0%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Ngarumuskeun: C21H26N2O3HCL

Nomer CAS:Yohimbine: 146-48-5 Yohimbine Hydrochloride: 65-19-0

Penampilan:bubuk coklat-beureum, bodas nepi ka susu bubuk halus bodas jeung bau ciri.

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Jimat Volume:Pasokan bahan anu cekap sareng saluran pasokan bahan baku anu stabil.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Ékstrak Kulit Yohimbe Sumber Botani Corynante Yohimbine
Angkatan NO. RW-YB20210408 Jumlah bets 900 kg
Tanggal Pabrik 08 Apr 2021 Tanggal kadaluarsa 17 April 2021
Sésa pangleyur Cai & Étanol Bagian Dipaké babakan
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Beureum-Coklat / Bodas Organoleptik mumpuni
Ordour Ciri Organoleptik mumpuni
Penampilan Bubuk halus Organoleptik mumpuni
Kualitas analitik
Idéntifikasi Idéntik jeung sampel RS HPTLC Sarua
Yohimbine ≥8.0, 98.0% HPLC mumpuni
Leungitna dina Drying 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] mumpuni
Total Abu 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.4.16] mumpuni
Ayakan 100% lulus 80 bolong USP36<786> mumpuni
Kapadetan Bulk 40 ~ 60 g / 100ml Eur.Ph.7.0 [2.9.34] 53,38 g / 100ml
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> mumpuni
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> mumpuni
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Timah (Pb) 3.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Arsén (As) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Merkuri (Hg) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS mumpuni
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 1000cfu / g USP <2021> mumpuni
Total ragi & kapang NMT 100cfu/g USP <2021> mumpuni
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Analis: Dang Wang

Dipariksa ku: Lei Li

Disatujuan ku: Yang Zhang

Fungsi Produk

1. Ekstrak Yohimbine milik ubar non-hormonal, ubar kasehatan lalaki.

2. produk nu expands otot lemes jeung bisa dipaké pikeun ngubaran arteriosclerosis.

3. Paké salaku suplement dahareun / ubar resép.Éta kalebet kana kategori stimulan.

Aplikasi tina ekstrak Schisandra

1, kaséhatan lalaki.

2, widang Farmasi.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami