Produksi

Ruiwo parantos nyetél tilu pangkalan produksi diIndonésia, Xianyang, jeungAnkang.Cai mibanda sababaraha jalur produksi ékstraksi tutuwuhan multifunctional kalawan parabot pikeun ékstraksi, separation, konsentrasi, drying, jsb The processing taunan rupa bahan baku herbal ampir ampir3.000 ton, jeung produksi Ékstrak Tutuwuhan nyaéta300 ton.Kalayan sistem produksi anu disertipikasi GMP sareng téknologi produksi skala industri anu canggih sareng metode manajemén, perusahaan nyayogikeun para nasabah dina sagala rupa industri kalayan jaminan kualitas, pasokan produk anu stabil sareng jasa anu ngadukung kualitas luhur.