Ihtisar parusahaan / Profil

Profil Perusahaan

Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd nyaéta GMP, séri ISO, Kosher sareng Halal Certified Company, dedicated ka idéntifikasi, ngembangkeun jeung manufaktur extracts botanis jeung turunan na.Kalayan kamampuan R&D anu kuat sareng téknologi produksi canggih, Ruiwo teras-terasan ngadamel inovasi sareng ekstrak herbal anu ngalayanan industri Farmasi, Nutraseutikal sareng Kosmétik.

2121

1. Kami geus ngadegkeun sistem penanaman-suplai husus sakuliah dunya;mastikeun bahan ubar asli kualitas pangluhurna.Dina hormat ka continuity na diversity of bumbu, Ruiwo geus ngawangun base penanaman ramuan urang sorangan pikeun nyadiakeun bahan baku kualitas luhur nu jaminan kualitas konsisten.GAP sahandapeun sertifikasi.

2. Urang leuwih kuat dina R&D.Kami ngembangkeun bahan botanis anu paling efektif sareng spésifisitas pikeun industri Farmasi, Nutraseutikal sareng Kosmétik, sareng ngagabungkeun karakteristik unggal ramuan sareng panalungtikan ilmiah urang sorangan pikeun ngembangkeun formulasi optimal sacara éfisién.

3. Kami geus ngadegkeun sistem kadali kualitas canggih tur sistem tracibility di lab urang.Kami gaduh data anu akurat anu asalna ti para ahli anu mumpuni sareng instrumen tés canggih anu ngamungkinkeun urang gaduh kamampuan nguji gancang sareng tepat pikeun mastikeun kualitas produk anu pangsaéna sareng poténsi anu paling luhur.

Di Ruiwo, kami dinamis dina ngamekarkeun produk inovatif dina premis continuity na diversity tina bumbu.Kami yakin yén bahan khusus alami sareng téknologi inovatif mangrupikeun dasar anu pangsaéna pikeun kami pikeun ngalayanan kabutuhan klien kami.Kami sanggup jeung reueus nyadiakeun solusi produk greatest pikeun nambahkeun nilai ka produk.