Quercetin

Katerangan pondok:

Quercetin(Quercetinamangrupa flavonol tutuwuhan ti golongan flavonoid polifenol.Ieu kapanggih dina loba bungbuahan, sayuran, daun, siki, jeung séréal;bawang beureum jeung kale mangrupakeun kadaharan umum nu ngandung jumlah appreciable quercetin.[2]Quercetin boga rasa pait sarta dipaké salaku bahan dina suplemén dietary, inuman, sarta pangan.Quercetin meuli ti Ruiwo?


Rincian produk

Tag produk

video

Panjelasan Produk

Ngaran Produk:Quercetin

Kategori:Ékstrak tutuwuhan

komponén éféktif:Quercetin Dihydrate, Quercetin Anhydrous

spésifikasi produk:95%

Analisis:HPLC

Kontrol kualitas:Di Imah

Rumus:C15H10O7

Beurat molekular:302.24

Nomer CAS:117-39-5

Penampilan:bubuk konéng

Idéntifikasi:Lulus sadaya tés kritéria

Fungsi produk:

1. Super Quercetin bisa ngaluarkeun phlegm sarta ditewak batuk, éta ogé bisa dipaké salaku anti asma;Kompleks Quercetin;Quercetin leungitna beurat.

2. Quercetin boga épék antibakteri, anti radang jeung anti alérgi.

3. Quercetin boga pangaruh nurunkeun tekanan darah jeung lipid getih.

Panyimpenan:Simpen di tempat anu tiis sareng garing, ditutupan saé, jauh tina Uap atanapi sinar panonpoé langsung.

Sertipikat Analisis

Ngaran Produk Quercetin Sumber Botani Sophora Japonica
Angkatan NO. RW-Q20210503 Jumlah bets 1000 kg
Tanggal Pabrik 3 Méi 2021 Tanggal kadaluarsa 7 Méi 2021
Sésa pangleyur Cai & Étanol Bagian Dipaké Kembang Kembang
BARANG SPESIFIKASI METODE HASIL UJI
Data Fisik & Kimia
Warna Koneng Organoleptik Sasuai
Ordour Ciri Organoleptik Sasuai
Penampilan Bubuk Organoleptik Sasuai
Kualitas analitik
Uji (Quercetin) ≥95% HPLC/UV 95,16%
Leungitna dina Drying 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.5.12] 2,21%
Total Abu 5,0% Maks. Eur.Ph.7.0 [2.4.16] 1,05%
Ayakan 100% lulus 80 bolong USP36<786> Akur
Sésa pangleyur Minuhan Eur.Ph.7.0 <5.4> Eur.Ph.7.0 <2.4.24> mumpuni
Sésa péstisida Minuhan Syarat USP USP36 <561> mumpuni
Logam beurat
Total logam beurat 10ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Timah (Pb) 2.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Arsén (As) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Kadmium (Cd) 1.0ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Merkuri (Hg) 0.5ppm Max. Eur.Ph.7.0 <2.2.58> ICP-MS Sasuai
Tés Mikroba
Jumlah Lempeng Count NMT 1000cfu / g USP <2021> Sasuai
Total ragi & kapang NMT 100cfu/g USP <2021> Sasuai
E.Coli Negatip USP <2021> Negatip
Salmonella Negatip USP <2021> Negatip
Bungkusan & Panyimpenan Dipak dina kertas-drum sareng dua kantong plastik di jerona.
NW: 25 kg
Nyimpen dina wadah anu ditutup saé jauh tina Uap, cahaya, oksigén.
hirup rak 24 bulan dina kaayaan di luhur sareng dina bungkusan aslina.

Aplikasi tina Quercetin

1. Quercetin nyaéta pigmén tutuwuhan jeung sipat antioksidan potent.Éta hadir dina seueur tuangeun umum, sapertos bawang, apel, anggur, sareng buah beri.

2. Ogé bisa dibeuli salaku suplement dietary pikeun rupa-rupa kagunaan.

WHY CHOOSE US1
rwkd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami