Wilujeng ka Shaanxi Ruiwo hasil lulus sertifikasi HALAL.

Kalayan usaha babarengan sadaya karyawan,Shaanxi Ruiwo Phytochem Co., Ltd.Kéngingkeun Sertipikat dina Maret.9. 2022, Kami bungah jeung bungah sakumaha anjeun.

Dina taun-taun ayeuna, sadaya karyawan perusahaan urang parantos nganut konsép ilmiah ngeunaan pamekaran, saluyu sareng jaman, ngamimitian wirausaha, sareng ngahontal hasil anu saé dina perdagangan domestik sareng asing.Kasuksésan lulus sertifikasi halal téh kawas icing on jajan, nu mangrupakeun negeskeun gede pikeun bisnis dagang asing urang.Kabéh staf dagang asing urang bakal masihan deui konsumén anyar jeung heubeul urang kalayan layanan hadé tur kualitas alus teuing.

Produk konci kami nyaétaQuercetin, Rutin, Ékstrak Sophora Japonica, Asam Alpha Lipoic, Natrium Tambaga Chlorophyllin, Ekstrak Yohimbe Bark, Ekstrak Garcinia Cambogia, Ekstrak Siki Griffonia, 5-HTP jeung saterusna.

Pamungkas, mugia perusahaan urang sing makmur sareng makmur.

Jantenkeun dunya langkung séhat sareng bagja

certification1


waktos pos: Mar-23-2022