Ekstrak daun stevia

1. Ngaran produk:Ekstrak Daun Stevia

extract

Stevia kristal bubuk bodas murni, titik lebur 198 ℃.Leyur dina cai, rasa amis murni.Waktu sésa panjang, pangaruh rasa sami sareng sukrosa.Stevioside ogé gaduh résistansi panas sareng stabilitas anu saé, sareng henteu ngahasilkeun glukosa anu dipikabutuh pikeun pertumbuhan mikroba nalika terurai.Ieu bisa dianggap salaku zat non-ferméntasi sarta bisa maénkeun peran nu tangtu dina pencegahan mildew lamun dipaké dina dahareun.Leuwih ti éta, stevioside boro métabolismena dina awak manusa, sarta lolobana eta dikaluarkeun salaku aslina, sahingga ngahasilkeun saeutik pisan panas dina awak.
Ku alatan éta, stevia mangrupikeun pemanis alami anu idéal kalayan rasa amis anu luhur, nilai kalori rendah, gampang leyur, rasa anu lezat, tahan panas, stabilitas sareng non-ferméntasi.
2. Spésifikasi: RA 60%-99%, SG 90%-99%
3.Origin: disebarkeun di Shandong, Anhui, Hebei, Shaanxi, Jiangsu, Fujian, Hunan, Yunnan jeung 27 propinsi lianna geus diwanohkeun.
4. Kumaha digunakeunana?
Daun Stevia parantos dianggo salaku pemanis alami mangabad-abad ku masarakat pribumi (khususna Paraguay) Amérika Kidul.Stevia parantos dianggo mangtaun-taun salaku pemanis non-kalori pikeun sagala rupa kadaharan sareng inuman, khususna di Jepang, ogé nagara-nagara sanés di Orient (Khan sareng Abourashed, 2010; Mabberley, 2008).Sacara komersil, Stevia sayogi salaku ekstrak sareng dina bentuk bubuk.Daun seger atawa garing bisa dicokot salaku tea.
5.Manfaat kaséhatan Stevia
5.1 Pangaruh kana obesitas
5.2 Pangaruh kana diabetes mellitus
5.3 Pangaruh kana hipertensi
5.4 Pangaruh antimikrobial
5.5 Pangaruh antioksidan
5.6 Pangaruh anti tumor
5.7 Pangaruh kana karies
6. Aplikasi industri stevia
6.1 Anggo salaku bahan pangan sareng bahan pangan
6.2 Anggo salaku pangganti sukrosa
6.2.1 Produk roti
6.2.2Produk susu
6.2.3 Inuman
6.3 Anggo salaku pupuk sareng pakan ternak
6.4 Struktur amphiphilic jeung paripolah timer assembly of steviol glikosida

Inpormasi kontak:
Jason Zhang-Penjualan Manajer
Surélék: jason@ruiwophytochem.com
HP/Whatsapp: 0086-18629669868
Situs Web: www.ruiwophytochem.com


waktos pos: Apr-02-2022