Keunggulan Alpha Lipoic Acid

Asam lipoic alfa mangrupikeun antioksidan universal.Kusabab éta larut cai sareng larut lemak.Ieu ngandung harti yén éta boga rupa-rupa fungsi, ngahontal unggal sél awak jeung ngajaga organ tina karuksakan radikal bébas.Salaku antioksidan, asam α Lipoic tiasa masihan mangpaat ieu:

√Bantu ngabubarkeun zat toksik sapertos raksa sareng arsén dina ati ku cara ningkatkeun produksi glutation.

√Ngamajukeun regenerasi sababaraha antioksidan, khususna vitamin E, vitamin C, glutathione sareng Koénzim Q10.

√Maén peran penting dina ngarobah glukosa jadi énergi.

√ Ngabantosan ningkatkeun mémori jangka pondok sareng jangka panjang.

√ Panaliti mendakan yén asam alfa lipoic saé pikeun pasén diabétes sareng ngabantosan ngontrol tingkat gula getih.

√Mibanda sababaraha kaunggulan pikeun penderita AIDS.

√ Mantuan pikeun pengobatan aterosklerosis.

√Bantu regenerasi ati (utamana jinis anu aya hubunganana sareng konsumsi alkohol).

√Bisa nyegah panyakit jantung, kanker sareng katarak.

asdsads


waktos pos: Mar-26-2022